Elhagytuk az óradíjas mediációt

Miért tettünk így?

Nem kiszámítható

Az óradíjas rendszerben az ügyfél nem tudja előre, hogy mennyit kell majd fizetnie. E helyett a mediáció előtt ajánlatot adunk és az abban foglaltakat garantáljuk is a mediáció végéig.

Extra költségek

Sok esetben utólag merünek fel extra, nem várt költségek. Nálunk nincs apróbetűs rész, az ajánlat tartalmaz minden tételt.

Érdekellentét az óradíjas rendszerben

Az óradíjas rendszerben a mediátor és ügyfelek között érdekellentét alakul ki, illetve az ügyfeleknek nincs idejük jól átgondolt döntéseket hozni, ha időnyomás alatt vannak. Ezt szeretnénk elkerülni.

Minden válás más

Ügyfeleink egyedi igényeire szabva alakítjuk árainkat, hiszen nincs két egyforma válás.

Hogyan kaphatok ajánlatot?

Foglalj időpontot hozzám egy ingyenes, 20 perces telefonos konzultációra, ahol egyeztetünk a személyes helyzetedről, felteheted a kérdéseidet és személyre szabott ajánlatot kapsz tőlem, ami tartalmazza a válási mediációval kapcsolatos összes költséget.

Mivel a mediációhoz szükséges mindkét fél önkéntes részvétele, a konzulátció után, amennyiben az egyik fél el kívánja indítani a mediációt, a kiválasztott mediátor jogosult felkeresni és a mediáció lehetőségét felajánlani a másik félnek is. Amennyiben ő is elfogadja, elindulhat a mediáció.

Válassz egy Neked megfelelő időpontot az időpontfoglaló rendszerünkben

Vagy kérj időpontot üzenetben az ingyenes konzultációra:    Az esetekhez kapcsolódó tényleges ár a mediációs szerződésben kerül meghatározásra. A szolgáltatás költségeiről számlát állítunk ki.